Loading...

08/02/2016

Tilaa maanrakennus ammattilaiselta!

Teetä sinäkin maanrakennus alansa ammattilaisella! VK-Tekniikka hoitaa työn puolestasi ripeästi ja joustavasti. Oikealla konevalinnoilla pystymme tekemään työn kustannustehokkaasti, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaa työn laadullisen jäljen ja kohteliaan asiakaspalvelun. Lempäälästä kotoisin oleva VK-Tekniikka työskentelee kattavasti Pirkanmaan alueella, missä vain maanrakennusta tarvitaan!

Mitä maanrakennus pitää sisällään?

Maanrakennus kattaa muun muassa maan siirtämisen, louhinnan, viherrakentamisen ja aluskasvillisuuden poiston. Lisäksi maanrakennus sisältää erikoistöitä, kuten esimerkiksi massanvaihtotyöt, patoseinät, tukiseinät ja pohjanvahvistuksen.

VK-Tekniikan kautta saat kaikki tarvittavat maanrakennustyöt, niin isot kuin pienetkin projektit. Sekä omakotitalotontin pohjatyöt että maansiirrot ja teiden kunnossapidotkin hoituvat ammattilaisen käsissä. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat myös nurmikoiden teko ja pihojen profilointi asiakkaan toiveiden mukaisesti. VK-Tekniikan kautta saat myös pihojen kivetysten kuljetuksen sekä lisäksi viherrakennussuunnitelman ammattilaisen tekemänä. Leikkikenttien suunnittelu ja sitä myöten myös niiden rakentaminen onnistuu.

maanrakennus

Maanrakennusta vuosien kokemuksella

VK-Tekniikka on perustettu vuonna 2011. Sitä ennen yrityksen työntekijät tekivät saman alan töitä palkollisina, ja maanrakennusalalla on työskennelty yhteensä yli kymmenen vuotta. Yrityksen perustamisen jälkeen asiakkaita on riittänyt ympäri Pirkanmaata. Toiminta laajenee koko ajan ja uusia yhteistyökumppaneita ja aluevaltauksia tulee mukaan toimintaan. Kesäisin yritystä työllistävät erityisesti kaukolämpöurakat, pohja- ja viherrakentaminen, salaojitusten tekeminen, pihojen soritukset ja sähkökaapeleiden kaivuu. Muun muassa toimivat salaojat ovat tärkeässä roolissa rakennuksen kunnossa pysymisen kannalta.

Maanrakennus jatkuu myös talvisin routaistakin maata kaivamalla, mutta sen lisäksi talvella tulevat työnkuvaan talvikunnossapidot: muun muassa auraukset ja hiekoitukset, polanteiden poistot, lumensiirrot ja hiekoitusastioiden täytöt. Työnkuva on monipuolinen ja laaja, ja niin on myös yrityksellä käytössään oleva kalustokin. Meillä on myös laaja yhteistyökumppaneiden kirjo, jonka kautta saamme tarvittaessa lisäkalustoa erikoisempiinkin toimeksiantoihin.

Maanrakennuksen tarjouspyynnöt

Ota yhteyttä, kun tarvitset maanrakennusta! VK-Tekniikalta saat kilpailukykyisen tarjouksen maanrakennustyöhösi, myös tuntihintamme ovat erittäin kilpailukykyise moniin muihin verrattuna. Nyt on hyvä aika laittaa pihat kuntoon! VK-Tekniikka kuljettaakin pihaasi keväällä esimerkiksi uutta mursketta ja istutuksiin multaa. Uusien omakotitalojenkin pohjatyöt on hyvä aloittaa jo keväällä: VK-Tekniikka on ammattitaidolla mukana esimerkiksi tulevan talosi pohjatöissä ja maanrakennuksessa. Tehdään yhdessä unelmistasi totta!

Voit jättää tarjouspyynnön, viestin tai kyselyn oheisen lomakkeen kautta. Puhelinnumeron ja soittoajat löydät yhteystiedoistamme.


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.